סופגניית פררו רושה
הפרלין האיכותי האהוב עבר טרנספורמציה והפך לסופגניית גורמה עם טעם עשיר ויוקרתי של שוקולד משובח וציפוי אגוזי ברס. סופגניה שלא תורידו ממנה את הידיים
החומרים ל-12 סופגניות | בינוני | חלבי
למלית
150 גר' שוקולד חלב איכותי
75 גר' מחית פרלינה או צ'יארה (להשיג בחנויות מתמחות)
1/2 מכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה
לציפוי
200 גר' שוקולד מריר או שוקולד חלב
20 גר' חמאת קקאו מומסת או 20 גר' שמן צמחי (קנולה או חמניות)
100 גר' ברס (אגוזי לוז מסוכרים)
אופן ההכנה
המלית
1. מניחים את השוקולד ומחית הפרלינה בקערה.
2. מחממים את השמנת בסיר קטן עד לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד.
3. ממתינים כדקה ומערבבים עד קבלת תערובת חלקה.
4. מצננים רק עד שהתערובת יציבה.
5. מעבירים לשק זילוף עם צנתר מס' 6 או 7 וממלאים את הסופגניות מהתחתית.
הציפוי
1. ממסים את השוקולד וחמאת הקקאו בבן מארי.
2. מצננים מעט ומוסיפים את הברס.
3. טובלים את הסופגניות בשוקולד.
מתכונים והכנה שוקלטיירית מורן טביב זדה | צילום גל בן זאב | סטיילינג אינה גוטמן
הציפויים והמילויים שיגרמו לאורחים להתעלף כל נר מחדש:
סופגניות היער השחור
סופגניות זהב
סופגניות קוקוס
מתכון בסיס לסופגניות אפויות או מטוגנות, רגילות או משוקולד