מקפא מוס תותים

מקפא מוס תותים | צילום: נגה אדמית
מקפא מוס תותים | צילום: נגה אדמית

מתכון קל ונהדר למוס תותים טעים ואוורירי שיגרום לכם להרגיש שאתם אוכלים ענן

88 שיתופים | 132 צפיות

המקפא המופלא הזה מחזיק מעמד 3-4 חודשים במקפיא, הוא ללא שומן וללא מוצקי חלב ומקופסה אחת של תותים תצא לכם כמות שמספיקה לאירוח של כמה אנשים. קחו בחשבון שהמוס לא קופא לגמרי והוא מין סמי פרדו מיוחד.

מתאים לשומרי כשרות, לרגישים ללקטוז, והיות והוא קליל הוא יהיה מושלם לקינוח אחרי ארוחת ליל הסדר. לכו עכשיו לקנות תותים, לא תצטערו.

למוס (4 ליטר מקפא):

2\1 קילו תותים

1 כוס סוכר

1 כף מיץ לימון

קורט מלח

1 חלבון ביצה

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון טוחנים את התותים, הם יהפכו למיץ וזה בסדר.

2. בקערת מיקסר שמים את התותים הטחונים ואת שאר החומרים ומקציפים הכל במשך 15 דקות (כן, כן. זו לא טעות).

3. הקצף יעלה עד למעלה ויהיה ורוד ואוורירי ממש כמו ענן עם מתיקות עדינה.

4. מעבירים את המוס לקופסאות ולמקפיא ללילה לפני שמתחילים ליהנות ממנו.

 

לבלוג ריח של בית