קינוח קלצונה עם נוטלה ומסקרפונה

קינוח קלצונה במילוי נוטלה ומסקרפונה | צילום: שרית גופן | סטיילינג: ענת לבל
קינוח קלצונה במילוי נוטלה ומסקרפונה | צילום: שרית גופן | סטיילינג: ענת לבל

השף אליאב גולדנברג עם מתכון פשוט לקינוח איטלקי עשיר בשוקולד ומסקרפונה שאפשר להכין מבצק בסיסי לפיצה

88 שיתופים | 132 צפיות

קינוח קלצונה עם נוטלה ומסקרפונה

חומרים ל-2 יחידות | קל | חלבי

2 כדורי בצק בסיסי לפיצה
4 כפות ממרח נוטלה
2 כפות גבינת מסקרפונה
אבקת סוכר לקישוט

קינוח קלצונה במילוי נוטלה ומסקרפונה | צילום: שרית גופן | סטיילינג: ענת לבל
קינוח קלצונה במילוי נוטלה ומסקרפונה | צילום: שרית גופן | סטיילינג: ענת לבל

אופן ההכנה

1. מרדדים כל כדור בצק לעיגול בקוטר 20 ס"מ. מורחים על כל עיגול שתי כפות מממרח הנוטלה ומניחים במרכז כף מסקרפונה.

2. מקפלים את הבצק לחצי, מגלגלים את הקצוות החיצוניים כלפי פנים ומהדקים. אופים בתנור שחומם מראש ל־220 מעלות במשך 10 דקות, עד שהמאפה משחים. מפזרים מעל אבקת סוכר.

מתכונים נוספים של שף אליאב גולדנברג:

1. פיצטה עם קרם ופטה
2. קזטייל עם גבינות ונקניקים
3. בוקנצ'יני עם תרד וגבינות
4. פיאדינה עם ברוקולי, פלפל חריף, זיתים וגבינות
5. סלטין-בוק