מנדיאנטים של שפית-קונדיטורית איריס גלזר

מנדיאנטים | צילום: בן יוסטר
מנדיאנטים | צילום: בן יוסטר

לא עוד אוזני המן יבשים עם פירורים של במבה. השפית-קונדיטורית איריס גלזר מג'ראלד מכינה לכם משלוח מנות מעודכן עם מאפים יפים ארוזים בנונשלנטיות מעוצבת

88 שיתופים | 132 צפיות

 

חומרים ל-50 יחידות | קל | פרווה

5 חפיסות (500 גר') שוקולד מריר איכותי
1 כוס פירות מיובשים
1 כוס אגוזים קלויים (לפי העדפה)

מנדיאנטים | צילום: בן יוסטר
מנדיאנטים | צילום: בן יוסטר

אופן ההכנה

1. ממסים את השוקולד בבן מארי או במיקרוגל.

2. מזלפים מהשוקולד עיגולים בקוטר 5 ס"מ על משטח סיליקון. מניחים מיד ובעדינות את הפירות המיובשים והאגוזים ומעבירים למקרר עד שהמנדיאטים מתייצבים.

*אפשר להשתמש גם בשוקולד חלב או בשוקולד לבן

עוד מתכונים למשלוח המנות:

1. עוגיות טוויל בריאות
2. אוזני המן עם קרם פיסטוק
3. עוגת שמרים פרג ותפוחים
4. פיננסייר לוז ומי פריחת הדרים
5. עוגיות כדורי פקאן דבש

משלוחי מנות של שפית-קונדיטורית איריס גלזר | צילום: בן יוסטר
משלוחי מנות של שפית-קונדיטורית איריס גלזר | צילום: בן יוסטר

פטיסרי ג'ראלד אבן גבירול 36 תל אביב, 03-5063135
צילום: בן יוסטר | סטיילינג: אינה גוטמן