מנדיאנטים של שפית-קונדיטורית איריס גלזר
לא עוד אוזני המן יבשים עם פירורים של במבה. השפית-קונדיטורית איריס גלזר מג'ראלד מכינה לכם משלוח מנות מעודכן עם מאפים יפים ארוזים בנונשלנטיות מעוצבת
חומרים ל-50 יחידות | קל | פרווה
5 חפיסות (500 גר') שוקולד מריר איכותי
1 כוס פירות מיובשים
1 כוס אגוזים קלויים (לפי העדפה)
אופן ההכנה
1. ממסים את השוקולד בבן מארי או במיקרוגל.
2. מזלפים מהשוקולד עיגולים בקוטר 5 ס"מ על משטח סיליקון. מניחים מיד ובעדינות את הפירות המיובשים והאגוזים ומעבירים למקרר עד שהמנדיאטים מתייצבים.
*אפשר להשתמש גם בשוקולד חלב או בשוקולד לבן
עוד מתכונים למשלוח המנות:
1. עוגיות טוויל בריאות
2. אוזני המן עם קרם פיסטוק
3. עוגת שמרים פרג ותפוחים
4. פיננסייר לוז ומי פריחת הדרים
5. עוגיות כדורי פקאן דבש
פטיסרי ג'ראלד אבן גבירול 36 תל אביב, 03-5063135
צילום: בן יוסטר | סטיילינג: אינה גוטמן