עוגת שוקולד מהירה

רוצים עוגת שוקולד עכשיו? קבלו מתכון זריז ומשובח

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים:

  • 200 גר' שוקולד מריר
  • 200 גר' חמאה
  • 5 ביצים
  • 200 גר' (1 כוס) סוכר
  • 100 גר' (כ-3/4 כוס) קמח תופח
  • 1 כפית נס קפה

לציפוי:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 50 גר' גלוקוזה
  • 250 גר' שוקולד מריר, קצוץ

אופן ההכנה:

  1. ממיסים שוקולד וחמאה בסיר אדים כפול.
  2. מקציפים ביצים וסוכר לקצף סמיך, ומקפלים פנימה את תערובת השוקולד.
  3. מקפלים פנימה קמח ונס קפה.
  4. מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ-40 דקות בחום של 170 מעלות. מצננים על רשת.

הציפוי:

  1. מרתיחים בסיר שמנת וגלוקוזה ויוצקים על השוקולד.
  2. מערבבים עד שהשוקולד נמס ויוצקים בעזרת מצקת על העוגה. מצננים.