סוכריות עוף צלויות

סוכריות עוף צלויות | צילום: בן יוסטר
סוכריות עוף צלויות | צילום: בן יוסטר

כשעוף טבעי שגדל כמו בטבע על תזונה צמחית וללא תוספת אנטיביוטיקה והורמונים נצלה במלח ים ותבלינים איכותיים מתקבלת מנה עסיסית ובריאה, עם ניחוחות משכרים, שיזרקו את האורחים שלכם לארצות רחוקות ונחשקות. קבלו מתכון של ניר צוק לשוקי עוף צלויות

88 שיתופים | 132 צפיות

חומרים ל־6 סועדים

12 יחידות שוקי עוף של משק ארצי הפוכות (לבקש מהקצב להוציא את העצם כלפי חוץ ולהשאיר את הבשר בתחתית)

1 SALT N' EASY בטעם טוסקנה של מלח הארץ

2 כפות שמן זית

3 שיני שום קצוצות דק

4 גבעולי טימין מופרדים מהגבעול וקצוצים דק

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל־180 מעלות.

מתבלים ומעסים קלות את שוקי העוף במלח טוסקנה.

בקערה גדולה מערבבים יחד שום, טימין, שמן זית ושוקיים מתובלות.

עוטפים בניילון נצמד ומשרים למשך שעתיים.

מסדרים את השוקיים במרכז תבנית אפייה, כשהעצמות כלפי מעלה.

מפזרים מסביב לשוקיים את המלח שנותר בשקית, מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.

מסירים את נייר הכסף ואופים כ־10 דקות נוספות עד להשחמה.

 

עופות משק ארצי | מלחים מלח הארץ | שף ניר צוק | צילום בן יוסטר | סטיילינג דלית רוסו