סשימי אינטיאס

סשימי אינטיאס | צילום: בן יוסטר
סשימי אינטיאס | צילום: בן יוסטר

סשימי של פילה אינטיאס, שמן זית וסלסת עגבניות בחריפות מרעננת הוא כל מה שהחך זקוק לו כדי לפתוח ארוחה בסטייל

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים ל־4 מנות

לסשימי

200 גר' פילה אינטיאס חתוך דק (חיתוך סשימי)

קורט מלח

8 כפות שמן זית

לסלסה

5 עגבניות מגוררות

1 שן שום קצוצה דק

1 פלפל חריף חתוך לקוביות קטנות

מיץ מ־1/2 לימון

קורט מלח

להגשה

כמה טיפות חומץ בלסמי מצומצם

אופן ההכנה

1. מניחים את נתחי הדג בצלחת הגשה, ממליחים ומזליפים את שמן הזית.

2. מערבבים את כל מרכיבי הסלסה בקערה נפרדת, ובעזרת כף מניחים בנקודות שונות בצלחת. מזליפים כמה טיפות חומץ בלסמי.