קציצות מש ובטטה

קציצות מש ובטטה אפויות | צילום: נעם נכון
קציצות מש ובטטה אפויות | צילום: נעם נכון

אחת מאבני היסוד של המטבח הישראלי היא הקציצה, כל תכנית בישול תעיד על כך. קבלו את הגרסה הצמחונית למאכל הכי ביתי בארץ- קציצות מש ובטטה אפויות

88 שיתופים | 132 צפיות

 

מצרכים:
1.5 כוס מש (עדיף מונבט)
1 בטטה קטנה, מגורדת בפומפיה
כוס כרוב לבן, חתוך לרצועות דקיקות
1 בצל לבן קטן, קצוץ
4 כפות טחינה משומשום מלא
כף קמח חומוס או כף קמח כוסמין
1/2 כפית כורכום
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
1. טוחנים כרוב, בצל וחצי מכמות המש.

2. מערבבים בקערה את יתר המרכיבים ומתבלים בכורכום, מלח ופלפל.

3. יוצרים מהבלילה כדורים ומניחים על נייר אפיה משומן קלות.

4. מחממים תנור ל-180 ואופים 15-20 דקות.

הילה וידבסקי, נטורפתית מוסמכת, משלבת ייעוץ תזונתי וליווי אישי וכן אספקת מנות בריאות.