סלט נבטים של השף שגב משה

מתכון מנת הדגל של המסעדה החדשה של שגב משה "שגב קיטשן גארדן" בהוד השרון - סלט נבטים פרשי וקיצי בטעמים ים תיכוניים

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים ל־2 מנות

2 חופנים נבטים סיניים

1/4 צרור כוסברה

1/4 צרור פטרוזיליה

10 עלי בזיליקום בינוניים

2 גבעולי בצל ירוק חתוכים לאלכסונים באורך 1 ס"מ

4 עלי נענע

3 גבעולי שמיר

1 חופן צנוברים קלויים

1 פלפל אדום או פלפל ירוק חריף קצוץ דק

פרחי מאכל לעיטור

לרוטב

1 כפית שמן שומשום

1 כפית סוכר

מיץ סחוט מ־1/2 לימון

1/3 כוס שמן זית

2 קורט מלח

אופן ההכנה

1. מערבבים בעדינות את כל מרכיבי הסלט ומעבירים לצלחות הגשה שטוחות.

2. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומעבירים לשפריצר. רגע לפני ההגשה מתיזים את הרוטב על הסלט ומגישים.