סלט נודלס עם ירקות ובוטנים

סלט נודלס עם ירקות ובוטנים המשמש כארוחת ערב או כתוספת

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

ל-4 מנות:

  • 150 גר' אטריות אורז או אטריות שעועית דקיקות
  • 2 גזרים, חתוכים לרצועות דקות
  • 2 מלפפונים חתוכים לרצועות דקות
  • 1/2 כוס בוטנים מומלחים ללא קליפה, קצוצים גס
  • 1/2 כוס עלי כוסברה קצוצים גס

לרוטב:

  • 1 כף שמן שומשום
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה:

 

משרים או מבשלים את האטריות על-פי הוראות היצרן. מסננים ומעבירים לקערת ערבוב.

מערבבים בנפרד את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת סגורה.

מוסיפים לקערה את הבוטנים, הירקות והכוסברה.

יוצקים את הרוטב ומגישים. ניתן לשמור עוד יום במקרר.

מגוונים: זהו סלט בסיסי שיקבל באהבה תוספות מגוונות כמו: רצועות טופו מטוגנות, רצועות חזה עוף או בשר בקר, ירקות נוספים (כמו: צנון, שורש סלרי, סלק חי או מבושל ופלפל צ'ילי), וגם אגוזים שונים (כמו: אגוזי קשיו או אגוזי לוז).