הלהיט של הקיץ: ארטיק פירות אדומים עם יין לבן

תדליקו מזגן, יש לנו בשבילכן את השילוב המושלם לסוף שבוע שרבי: אלכוהול + פירות + קרח. מתכון קל ופשוט שיזכיר לכן שלפעמים החיים יכולים להיות יפים

88 שיתופים | 132 צפיות

 

החומרים

3/4 כוס פירות אדומים (פטל אדום, דומדמניות, תות, דובדבן וכדומה)
½1 כפות סוכר
1/4 כוס קרם דה קסיס (או ליקר דובדבנים איכותי)
יין לבן מתקתק

אופן ההכנה

1. מוערכים במזלג את הפירות, הסוכר והקרם דה קסיס (או ליקר הדובדבנים).

2. ממלאים תחתית כל תבנית ב-3-2 כפיות מהתערובת.

3. מוזגים את היין הלבן כמעט עד קצה התבנית ומקפיאים.

צילום: Shutterstock
צילום: Shutterstock

עוד מתכונים טעימים
המרענן הרשמי: גספצ'ו לבן ב-10 דקות
אורז של סבתא עם הרבה פול ושמיר
מנה של בריאות: תבשיל אורז אדום עם שעועית שחורה וירקות