טעים ואלגנטי: טארטלט בצק פריך עם סלמון וגבינות
רגע לפני הסילבסטר השף יובל רוזנן מפנק במתכון שהוא קל כמעט כמו שהוא אלגנטי, ובעיקר - טעים: טארטלט בצק פריך עם סלמון מעושן, קוויאר אדום וגבינת בורסאן שילך מעולה ליד השמפניה של חגיגות השנה החדשה
מנה יפה ופשוטה מאוד להכנה של השף יובל רוזנן מקייטרינג "פומפידו – השף בקופסה". את תחתיות הבצק תוכלו לרכוש מוכנות במעדניה איכותית ולדלג היישר לשלב המילוי.
עוד נשנושים אלגנטיים למסיבת סילבסטר:
טארטלט פילו עם ריבת סלק ואגסים, גבינת סנט מור ופיסטוקים
תותים עם קרם מסקרפונה
ספלוני מלפפון ממולאים בסלט בקר אסייתי חצי נא
35 יחידות | קל | דגים
החומרים:
35 טארטלטים קנויים באיכות טובה בקוטר 5 ס"מ
חבילת גבינת בורסאן מתובלת בעירית
250 גרם סלמון מעושן באיכות טובה
100 גרם קוויאר אדום
צרור עירית קצוצה גס
הרכבת המנה:
1. מניחים את הטארטלטים על צלחת הגשה.
2. בתחתית כל טארטלט מניחים כחצי כפית גבינת בורסאן.
3. מסדרים מעל הגבינה חתיכה נדיבה של סלמון מעושן.
4. מניחים על הסלמון מעט קוויאר אדום.
5. מעטרים בעירית קצוצה
צילום שרית גופן | סטיילינג דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי