סנגריה יין אדום ותבלינים
אף חורף אינו שלם בלי סנגריה חמה שתחמם אותו בלילות הקרים. כך תהפכו יין אדום, פירות הדר ותבלינים מהמדף לסייסטה מפנקת | מתכון מסדרת תבשילים מנחמים שיעבירו לכן את החורף בקלות
88 שיתופים | 132 צפיות
אין יותר כיף מלשבת ביום גשום עם כוס סנגריה חמה שהכנו בעצמנו. מומלץ להכין כמות כפולה כי המשקה הזה פשוט ממכר.
עוד תבשילים להתפנק איתם:
תבשיל בשר-גרגירים אלג׳יראי
חריימה שיעשה לכן טעים בקישקע
קדירת עוף ובירה במוד ברלינאי
חמין טבעוני מהשורש
החומרים ל- 4 כוסות | קל | צמחוני
בקבוק יין אדום
2 מקלות קינמון
5 פלחי תפוז
2 אגסים קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
1 גרגר פלפל שחור
1 תרמיל הל
2 כוכבי אניס
6 כפות סוכר
אופן ההכנה
1. מניחים את כל המרכיבים בסיר קטן ומביאים לסף רתיחה (נזהרים לא להרתיח יתר על המידה אחרת האלכוהול יתנדף).
2. מוזגים לכוסות ומגישים.