סנגריה יין אדום ותבלינים

סנגריה יין אדום ותבלינים | צילום: נמרוד סונדרס | סטיילינג: דלית מרחב
סנגריה יין אדום ותבלינים | צילום: נמרוד סונדרס | סטיילינג: דלית מרחב

אף חורף אינו שלם בלי סנגריה חמה שתחמם אותו בלילות הקרים. כך תהפכו יין אדום, פירות הדר ותבלינים מהמדף לסייסטה מפנקת | מתכון מסדרת תבשילים מנחמים שיעבירו לכן את החורף בקלות

88 שיתופים | 132 צפיות

 

אין יותר כיף מלשבת ביום גשום עם כוס סנגריה חמה שהכנו בעצמנו. מומלץ להכין כמות כפולה כי המשקה הזה פשוט ממכר.

עוד תבשילים להתפנק איתם:
תבשיל בשר-גרגירים אלג׳יראי
חריימה שיעשה לכן טעים בקישקע
קדירת עוף ובירה במוד ברלינאי
חמין טבעוני מהשורש

 

החומרים ל- 4 כוסות | קל | צמחוני

בקבוק יין אדום
2 מקלות קינמון
5 פלחי תפוז
2 אגסים קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
1 גרגר פלפל שחור
1 תרמיל הל
2 כוכבי אניס
6 כפות סוכר

אופן ההכנה

1. מניחים את כל המרכיבים בסיר קטן ומביאים לסף רתיחה (נזהרים לא להרתיח יתר על המידה אחרת האלכוהול יתנדף).

2. מוזגים לכוסות ומגישים.

 

סנגריה יין אדום ותבלינים | צילום: נמרוד סונדרס | סטיילינג: דלית מרחב
סנגריה יין אדום ותבלינים | צילום: נמרוד סונדרס | סטיילינג: דלית מרחב