הדרינק המושלם: קוקטייל ג'ין בסגנון יפני עם טוגראשי

קוקטייל ג'ין טוגראשי | צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
קוקטייל ג'ין טוגראשי | צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי

תשכחו מהיין הקלאסי או מהבירה הבנאלית, קוקטייל ג'ין טוגראשי של מסעדת "יא-פאן" ישדרג כל ארוחה ויהפוך אותה לרומנטית ולוהטת במיוחד

88 שיתופים | 132 צפיות

 

המיקסולוג של מסעדת "יא-פאן" תמיר זקס במתכון לקוקטייל קלאסי עם טוויסט יפני. הטוגראשי היא תערובת התבלינים היפנית המסורתית ותשדרג את הג'ין הסטנדרטי בזכות צ׳ילי, אצות, שומשום קלוי וקליפת תפוז.

השף יובל בן נריה עם עוד מתכונים לארוחה יפנית-רומנטית
סלט חסות בייבי ג'אם עם רוטב אלוהי
ככה מכינים פילה סלמון ביפן 
סאנדו שרימפס קליל, מקורי וטעים-טעים

חומרים ל- 2 כוסות | קל | טבעוני

 

החומרים לסירופ טוגראשי
1/2 כוס מים
1/2 כוס סוכר
1 כפית טוגראשי

החומרים לקוקטייל
100 מל' ג'ין טנקרי 10
40 מל' ליקר קירסאו
40 מל' סירופ טוגראשי
40 מל' מיץ ליים

אופן ההכנה

1. מכינים את הסירופ: בסיר קטן מחממים את המים, הסוכר והטוגראשי עד שהסוכר נמס לחלוטין. מצננים במקרר.

2. מקררים שתי כוסות (ממלאים אותן בקוביות קרח).


3. בכוס גדולה עם קרח מערבבים את הג'ין, הקירסאו, סירופ הטוגראשי ומיץ הליים למשך דקה. 

4. שופכים את הקרח מתוך כוסות ההגשה ומסננים אליהן את הקוקטייל (ללא קוביות הקרח).

קוקטייל ג'ין טוגראשי | צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
קוקטייל ג'ין טוגראשי | צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי