ברולה אוראו שוקולד

אמנית המתוקים, השף קונדיטורית מיכל בוטון מגישה ברולה שוקולד חגיגי עם המרכיב שמשדרג כל קינוח, עוגיות אוראו

88 שיתופים | 132 צפיות

 

ברולה אוראו שוקולד

החומרים ל־6־8 מנות

8 עוגיות אוראו שוקולד
650 מ"ל שמנת מתוקה
140 גר' חלמונים
80 גר' סוכר

להגשה:
סוכר חום דמררה

ברולה אוראו שוקולד | צילום: אנטולי מיכאלו
ברולה אוראו שוקולד | צילום: אנטולי מיכאלו

אופן ההכנה

1. מפרידים את שני חצאי העוגיות ומרוקנים את התוכן שלהן לתוך סיר בינוני (את העוגיות שומרים להגשה). יוצקים לסיר שמנת מתוקה, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.

2. טורפים בקערה נפרדת את החלמונים עם הסוכר ויוצקים פנימה את תערובת השמנת הרתוחה בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד.

3. מצננים קלות, ומעבירים לכלי הגשה חסיני חום (קוקוטים) בנפח 150 מ"ל. מסדרים את הכלים בתבנית עמוקה ויוצקים לתוכה מים (עד לשליש מגובה הקוקוטים).

4. אופים חצי שעה בחום של 150 מעלות. מעבירים למקרר ל־4 שעות לפחות.

הגשה
1. מפזרים כף סוכר חום דמררה על כל אחד מהקרמים ומשטחים לשכבה אחידה. שורפים בעזרת ברנר ומגישים לצד שברי עוגיות האוראו ששמרנו בצד.

צילום אנטולי מיכאלו | סטיילינג דלית רוסו